Rijnzathe Gardens Business Centre

 

Kantooroplossing op maat

Wij leveren graag een bijdrage aan het succes van uw organisatie. Dit doen wij door u volledig te ontzorgen: Of het nu gaat om een volledig ingericht kantoor, receptie service, verse bonen cappuccino, snel Wifi of een lunch voor uw gasten. Wij regelen het allemaal graag zodat u zich kunt focussen op eigen business. Binnen Rijnzathe Gardens Business Centre bieden wij full service flexibele werkplekken en individuele kantoorunits aan in een moderne corporate omgeving. Wij willen graag een prettige werksfeer creëren waar mensen zich op hun gemak voelen. Een warme en persoonlijke benadering staat dan ook centraal bij Rijnzathe Gardens Business Centre. Regelmatig organiseren we borrels waarbij huurders elkaar beter kunnen leren kennen, samen kunnen brainstormen en elkaar kunnen versterken. Wij zijn u graag van dienst met een kantooroplossing op maat. Rijnzathe Gardens Business Centre will work for you!

Werkplekken en kantoorunits

Flexibele werkplek

Bent u op zoek naar een flexibele werkplek? Dan bent u bij Rijnzathe Gardens Business Centre aan het perfecte adres. Wij bieden bedrijven en zelfstandige professionals de mogelijkheid om voor een bepaalde tijd een flexibele werkplek te huren.

Lees meer

Kantoorunit

Bent u op zoek naar full service kantoorunits tot 250m2? Dan kunt u terecht bij Rijnzathe Gardens Business Centre. Wij voorzien uw organisatie graag van een passende werkomgeving. Of u nu in de opstart, groei, (inter)nationale uitbreiding zit of projectmatig werkt.

Lees meer

RIJNZATHE GARDENS

BUSINESS CENTRE

WILL WORK FOR YOU


WERKEN

ONTMOETEN

VERGADEREN

Informatie aanvraag

*
*
*
*