Over ons

We willen graag een bijdrage leveren aan het succes van organisaties. Wij geloven dat met gastvrije en tailor-made dienstverleningconcepten binnen gebouwen, bruisende ontmoetingsplekken ontstaan. Plekken waar medewerkers en gasten van organisaties die ervoor korte en/of langdurige periode verblijven zich thuis voelen, kennis kunnen delen en samenwerken. Hierdoor kunnen alle partijen succesvol zijn.

Onze missie: “De gasten ontzorgen”.

Of het nu gaat om een executive werkplek, een zakelijke lunch of een bijeenkomst voor 50 personen, in Rijnzathe kan dit allemaal op één locatie. Bij Rijnzathe voorzien wij onze gasten in hun behoeften en staan wij voor een hoog serviceniveau.

GARDENS BUSINESS CENTRE RIJNZATHE WILL WORK FOR YOU!

Gardens Business Centre Rijnzathe is onderdeel van Property Works, dat sinds 2009 actief is binnen de zakelijke dienstverlening als consumentenmarkt, waarbij zij in samenwerking met derden dienstverleningsconcepten aanbiedt binnen Noord West Europa. De ondernemingen van Property Works zijn ondergebracht in een aantal specialistische ondernemingen, zijnde; PW Markets en PW Offices.

PW Offices biedt op de locaties in Den Haag & De Meern full service flexibele werkplekken en individuele kantoorunits aan in een moderne corporate omgeving. Daarnaast bieden we in Amsterdam, Den Haag & Utrecht hoogwaardig geclassificeerde vergader- en congrescentra.

Wij zijn Iris Brooshooft en Muriël van den Elshout en vanuit PW Offices verantwoordelijk voor Gardens Business Centre Rijnzathe. Met onze passie voor hospitality ontvangen wij u en uw gasten graag. Wij gaan voor een maximale ontzorging van u, uw medewerkers en uw gasten. Wij hopen u spoedig te mogen ontmoeten!

Informatie aanvraag

*
*
*
*